't Blauwe Meer - Dive Center

't Blauwe Meer bij Tilburg heeft zijn naam te danken aan het heldere blauwe water. Met de duikschool direct aan het water is het een luxe om hier te duiken. Kleedruimtes, klaslokaal, outdoor zwembad en een megagroot duikterras voor duikers en andere gasten wachten op jouw bezoek.

Het duikcentrum is rustig gelegen en net als op onze andere locaties gaan onze gasten voor! We houden ook hier een oogje in het zeil zodat je altijd verzekerd bent van een ultiem gevoel van vrijheid.

't Blauwe Meer - Privé duikmeer

Ons duikmeer is het helderste meer van Nederland en dat tot een diepte tot 24 meter! We hoeven waarschijnlijk niet te beschrijven hoe prettig dat is in ons land. Het heldere water is bijzonder welkom voor onze cursisten die deelnemen aan één van onze duikopleidingen.

Het duikmeer is uitermate geschikt voor de PADI Advanced, Specialty en diepduik opleidingen. Tevens is het super om met onderwater scooters te duiken en met trots melden we dan ook dat onze locatie het officiele test center is van de beste onderwater scooters: Bonex.

Voor de vele trainingsactiviteiten hebben we grote platforms onderwater, wat het zicht optimaal houdt tijdens de oefeningen.

't Blauwe Meer - Advanced & Specialty Center

Onze locatie 't Blauwe Meer is bijzonder geschikt voor het volgen van de PADI Advanced Open Water Diver Course. Ongetwijfeld de beste locatie in Nederland voor deze opleiding, vanwege de directe ligging van de duikschool aan het heldere, diepe duikmeer. In twee dagen kun jij je brevet halen, waarbij je de eerste duik maakt van een speciale dicipline (specialty).

Dive Company is gespecialiseerd in het verzorgen van Specialties en met name Het Blauwe meer is uitermate geschikt voor deze training. Met een maga onderwater platform en een deel van het meer dieper dan 18 meter zijn we van alle gemakken voorzien.

Tevens is Dive Company de Nederlandse partner van Bonex, 's werelds beste onderwater scooter producent. Zo heb je de mogelijkheid om na je Advanced eens een proefduik te maken met een Bonex scooter, maar pas op... het is zeer verslavend!

't Blauwe Meer - Bonex Scooter Test Center

Bonex onderwater scooters zijn toonaangevend in de wereld en Dive Company is partner in business. Het Blauwe Meer is het meer waar je alle Bonex modellen kunt testen en natuurlijk kun je de PADI DPV Specialty bij ons volgen. Maar er is meer; duiken met een Bonex scooter is meer dan duiken met zo maar een DPV!

Dive Company biedt regelmatig DPV specialties aan met Bonex scooters. Wil je eerst eens kijken hoe het werkt, dan zijn de Dive Company Experience Days iets voor jou. Tijdens deze dagen kun je beleven wat het is om met een Bonex scooter om te gaan. Ervaar hier alles over de PADI DPV Specialty of Dive Company Expirience Day's.

't Blauwe Meer - Verblijf

Mocht je willen verblijven tijdens jouw opleiding, dan heb je daar alle mogelijkheden toe. Geef even aan als je gebruik wilt maken van de overnachtingsmogelijkheden en wij helpen je graag verder.