Center Parcs - De Kempervennen

De locatie in Nederland waar de meeste duikers zijn opgeleid en de meeste PADI Instructeurs hun opleiding hebben gevolgd. Midden in het park 'De Kempervennen' van Center Parcs vindt je onze duikschool, gelegen aan ons eigen privé duikmeer. Met ons subtropisch zwembad op 150 meter afstand en de duikschool gelegen aan het duikmeer bieden we de meest exclusieve opleidingen van Nederland. Ons subtropisch zwembad is uniek, met meerdere bassins en een onderwater aquarium met haaien en levend koraal.

Dive Center

Ons Dive Center ligt direct aan het privé duikmeer. De duikschool heeft ruime, moderne leslokalen en is van alle gemakken voorzien. Op een oppervlakte van bijna 400 m2 is er voldoende ruimte voor alles wat je mag verwachten van een dive center. Duiken kan dus ook een ontspannen bezigheid zijn, met verwarmde omkleedruimtes en direct aan het water.

Vanaf ons ruime terras heb je een goed uitzicht over alle duikactiviteiten en kun je genieten van een drankje of hapje. Bij ons ben je midden in de natuur, omgeven door een bos en een helder duikmeer waar Big Mama je graag wil ontmoeten. Big Mama is onze ruim twee meter grote Meerval die niet schuw is en waarschijnlijk even nieuwsgierig is als jij.

Subtropisch zwembad

Dive Company maakt gebruik van de subtropische zwembaden van Center Parcs. Heerlijk warm en geheel voor ons alleen verzorgen we hier jouw zwembadtrainingen. Met meerdere bassins en onder de palmen kom je direct in de juiste stemming. Na de training kan je ook nog even het bubbelbad in of de wildwaterbaan af voor wat extra plezier. Tijdens de zwembadtraining zie jij je eerste haaien onder water en wie kan dat zeggen...

Het subtropisch zwembad staat ons de hele dag ter beschikking en we gaan dus ook extra lang onder water. We blijven gewoon doorgaan tot alles onder de knie hebt. Je zult versteld staan hoe heerlijk relexed je al bent onderwater na de eerste zwembad training van meer dan 2 uur.

Privé duikmeer

Bijzonder trots zijn we op de unieke locatie, welke direct aan ons privé duikmeer ligt. Op het park van Center Parcs De Kempervennen, midden in het bos, ligt ons dive center op het rustigste plekje van het park. Hier hebben onze gasten alle rust om hun opleidingen te volgen en vakantie gevoel te krijgen.

In ons duikmeer liggen meerdere duikplatforms om de oefeningen uit te voeren, waarbij het zicht optimaal blijft. Je hoeft niet in het zand te zitten en het water blijft heerlijk helder, wat het duiken prettig en plezierig maakt zoals het hoort. Tijdens het duiken is het mogelijk dat Big Mama een oogje in het zeil houdt. Met haar ruim 2,5 meter is dat een geweldige ervaring om te zien en waar kun je in de wereld een grotere vis in zoetwater zien? ...nergens! Vanuit de duikschool lopen we direct het buitenwater in. Niet lang rondlopen met je duikuitrusting of met honderden duikers het water in, maar heerlijk met je eigen groepje. We laten beperkt andere duikers toe op de tijden dat er lessen gegeven worden, wat jou een heerlijk gevoel van rust geeft.

Big Mama

Welkom in de wereld van Big Mama bij Dive Company. Iedere duiker in Nederland kent Big Mama uit eigen ervaring of artikelen in het blad Duiken of zelfs tv uitzendingen. Big Mama is uniek en alleen op onze locatie Center Parcs De Kempervennen te bezichtigen. Nergens anders is het mogelijk zo dicht bij een meerval te komen als op onze locatie.

Big Mama is niet alleen, er zwemmen nog veel meer meervallen in ons duikmeer. Enkele zijn tegen de twee meter en ook deze prachtige vissen laten zich regelmatig zien.

Bang hoef je echter niet te zijn, onze meervallen zijn gewend aan duikers en zijn rustig. Wel vragen we om met respect met ze om te gaan, want wij zijn altijd nog te gast bij deze dieren!
Bezoek Big Mama's facebookpagina (Opent in nieuw venster)

Verblijf op Center Parcs

Natuurlijk kun je altijd een verblijf op Center Parcs bij je opleiding boeken. Voor de vele verblijfsmogelijkheden op Center Parcs De kempervennen kun je terecht op de website van Center Parcs. Nieuwsgierig, kijk dan direct op de website van Center Parcs. Alleen, met familie of vrienden, alles is mogelijk. Natuurlijk kunnen ook niet deelnemers aan een duikopleiding gebruik maken van het verblijf. Zo kan jij deelnemen aan een duikopleiding, terwijl je partner klimt, zwemt, in de sauna relaxed of op de massagetafel ligt.